Uitdelen op school

Dit bericht delen:

Je kind mag op zijn verjaardag uitdelen op school. Alle klasgenootjes krijgen wat lekkers om te vieren dat jouw kind jarig is. Een bijzonder moment, waarop je kind voor een dag lang het middelpunt is. Dat verdient een bijzondere traktatie!

Trend: gezonde traktatie

Welke traktatie geef je jouw kind mee naar school? Ouders zien jouw kind het liefst iets gezonds uitdelen. Je kind wil zelf het liefst iets lekkers uitdelen. De uitdaging is om een lekkere én gezonde traktatie voor in de klas te vinden. Fruitspiesjes zijn immens populair. Kinderen houden van de zoete smaak van aardbeien, banaan, druiven en ananas. Bovendien valt fruit binnen de regels van elke school en is dit ook een graag geziene traktatie bij ouders. Laat je kind helpen bij het maken van de spiesjes, dit is namelijk net zo leuk als het rijgen van een ketting!

Wordt er in de klas van jouw kind al heel vaak op fruit getrakteerd en wil je eens wat anders? Er zijn meer mogelijkheden om je kind een gezonde traktatie mee te geven als hij of zij op school gaat uitdelen. Ga bijvoorbeeld eens voor een hartige traktatie met kaas.

Originele traktatie ideeën voor op school

Wat dacht je van deze traktaties voor op school:

  • Bananenbrood
  • Suikervrij sorbetijs (check of er een vriezer is!)
  • Mini wraps
  • Mini tosti’s
  • Hartige spiesjes met kaas en tomaatjes

En, de presentatie valt niet te onderschatten! Ben je creatief? Maak dan geen standaard fruitspies traktatie, maar een spies in de vorm van een poppetje of dier. Zorg daarnaast voor een mooie schaal of mand, versierd met kleurrijke doeken of servetten. Je kunt zelfs ballonnen aan de traktatiemand plakken. Op de basisschool geldt: hoe feestelijker, hoe beter!

Kleine cadeautjes uitdelen op school

Naast een lekker stukje fruit of een klein tussendoortje, kun je ook iets anders leuks uitdelen op school. Kinderen vinden het leuk om stickers te krijgen, een dierenplaatje of een speelgoedring. Als er verschillende varianten zijn, gaan de kinderen al snel ruilen. Probeer het kleine uitdeelcadeautje in je traktatie te verwerken. Doe een ring bijvoorbeeld om een spiesje met fruit, of voeg de sticker toe aan een zakje popcorn. Zo hebben de kindjes uit de klas allemaal wat leuks om mee naar huis te nemen.

SpeelgoedSpeelgoed

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *