Verjaardag in je eentje vieren

Dit bericht delen:

Je verjaardag vieren in je eentje; dat hoeft helemaal niet saai te zijn. Sterker nog, het scheelt heel wat geregel. Geen drama van familie, alle taart voor jezelf en niemand die het wat interesseert wat je aantrekt. Vier jij je verjaardag ook in je eentje? Zo maak je er een feest van!

Verjaardag in je eentje

Doe dit tijdens je verjaardag in je eentje:

✔ Eet een lekker gebakje als ontbijt.
✔ Zet je favoriete playlist met blije muziek op en blèr lekker mee!
✔ Neem felicitaties in ontvangst via Whatsapp, Instagram en de telefoon.
✔ Maak een (feestelijke) selfie; leuk voor later.
✔ Verwen jezelf met een gezichtsmaskertje, een lekker bad of sta extra lang onder de douche vandaag.
✔ Maak een lijst vol leuke plannen voor het komende levensjaar. Wil je op reis? Wil je een nieuwe baan of partner zoeken? Wil je een nieuwe hobby uitproberen? Het jaar ligt voor je!
✔ Bestel online een cadeautje voor jezelf. Je moet nog minimaal een dag wachten op de bezorger, maar het uitzoeken en het vooruitzicht is al leuk!
✔ Geef je hond, kat of cavia een dikke verjaardagsknuffel.

Eten en drinken als je je verjaardag in je eentje viert

Ook als je op je verjaardag alleen bent, horen lekkere hapjes erbij. Ontbijt op bed kun je ook voor jezelf maken, of kruip gewoon nog even onder de dekens met je kopje koffie. Misschien lust je vandaag wel een extra kopje! Op je verjaardag maak je elke maaltijd net wat feestelijker. Van een eitje bij het ontbijt tot een croissantje of een lekkere salade als lunch. Geen zin om dat te maken? Dat hoeft ook niet, want Thuisbezorgd werkt ook met de lunch!

Een hele taart is in je eentje wat veel. Maar bij veel taartwinkels kun je taart of vlaai ook per punt kopen. Als je het leuk vindt om te bakken, dan is je verjaardag het perfecte moment. Houd geen rekening met de smaak van anderen, want jij gaat er lekker alleen van smullen!

Natuurlijk hoort ook een drankje erbij. Een lekker wijntje of biertje maakt je verjaardag nog feestelijker. Zet ondertussen een gezellige film op. Pas wel op dat je het niet te bond maakt met de alcohol. Sommige mensen worden juist treurig van drinken in hun eentje, maar dat weet jij ongetwijfeld van jezelf. Een lekkere plank met kaas en worst maakt je solo borrel compleet!

Geen bezoek uitnodigen op je verjaardag

Familie en vrienden zijn misschien verbaasd dat ze dit jaar niet uitgenodigd zijn. Vertel geen smoesjes, maar wees eerlijk over de reden. Je hebt er dit jaar geen zin in, je hebt het te druk, of je hebt juist behoefte aan een dag voor jezelf. Dat begrijpen je vrienden en familieleden best. En als het helpt, kun je alvast een andere afspraak voor in de toekomst met ze maken. Maar jouw verjaardag, die vier je dit jaar lekker alleen!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *