Vrouw jarig? Bezorg haar een mooie dag

Dit bericht delen:

Als je vrouw jarig is, is het voor jou ook een beetje feest. Maar er wordt ook wat van je verwacht. Dit is het moment om jouw waardering voor haar te tonen en om haar in het zonnetje te zetten. Laat de verjaardag van je vrouw niet zomaar voorbij gaan, maar gebruik deze kans om samen een mooie dag te hebben.

Vrouw jarig? Begin met ontbijt op bed

Vrouw jarig? Ontbijt op bed

Begin de dag goed en verras je vrouw op haar verjaardag met ontbijt op bed. Dit hoeft niet uitgebreid te zijn, want wellicht moeten jij en je vrouw gewoon werken. Maar zelfs als je haar boterhammen met hagelslag en kopje thee op een mooi dienblad zet, met eventueel een glaasje sap en cakeje erbij, dan is dit voor haar een bijzonder begin van de dag. Ontbijt je vrouw nooit? Breng haar dan een kopje thee of koffie met een schaaltje koekjes en chocola.

Jouw persoonlijke boodschap aan je jarige vrouw

Laat je vrouw weten hoe je over haar denkt. Vandaag mag je het letterlijk zeggen: “ik ben blij met jou. Ik waardeer jou enorm!” Schrijf je boodschap op een kaart. Verwoord waarom je blij met haar bent, dat is altijd leuk om te lezen. De kaart kun je al tijdens het ontbijt geven, of bij je cadeau of bos bloemen voegen. Heb je ‘s ochtends nog geen cadeau voor je vrouw? Geef je kaart dan zo snel mogelijk. Je wilt haar niet het idee geven dat je haar verjaardag vergeet. Jouw persoonlijke boodschap is een makkelijke manier om je vrouw een heel goed gevoel te geven.

Het verjaardagscadeau voor je vrouw

Het perfecte cadeau vinden is een lastige opgave. Maak het jezelf niet te moeilijk en leg de lat niet te hoog. Er zijn veel cadeaus waar elke vrouw blij van wordt: een sieraad, horloge, parfum, geurstokjes of autoparfum. Dit zijn allemaal verjaardagscadeaus die lang meegaan en waarbij je vrouw langdurig aan jou kan denken.

Voeg naast een mooi cadeau, ook een persoonlijk cadeau toe. Hierbij gaat het om een cadeau wat zij niet van iemand anders had kunnen krijgen. Jij kent je vrouw als geen ander. Wat vindt zij leuk? Wat hebben jullie het afgelopen jaar samen meegemaakt? Laat een mooie vakantiefoto afdrukken of maak er online een kaart van. Je laat zien dat jij jullie tijd samen waardeert en dat je dit soort momenten nog heel vaak met haar over wilt doen.

Breng bloemen mee voor je vrouw

Vrouw jarig bloemen

Moet je werken op de verjaardag van je vrouw? Dan heb je mooi de kans om op de terugweg een bos bloemen voor haar te kopen. Kies een boeket uit in haar favoriete kleur of, als je dat weet, met haar favoriete bloemen. Elke vrouw vindt het leuk om verrast te worden met een mooi boeket. Hier geniet je vrouw nog minstens een week nadat zij jarig was van nagenieten.

Uitstapje als je vrouw jarig is

In plaats van een fysiek cadeau, kun je je vrouw ook met een leuk uitstapje verrassen. Neem haar bijvoorbeeld mee uiteten naar haar favoriete restaurant, of juist naar een nieuwe plek. Zo maken jullie direct nieuwe herinneringen. Is er op de verjaardag zelf geen tijd? Dan kun je een tegoedbon geven (het liefst ook echt op papier en niet alleen een mondelinge belofte). Geef haar bijvoorbeeld een weekendje weg cadeau, een dagje Efteling of een avond naar de bioscoop. Zo geniet je vrouw ook in de toekomst nog van haar verjaardag!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *