De perfecte verjaardagsverrassing voorbereiden

Dit bericht delen:

Een perfecte verjaardagsverrassing voorbereiden is een hele opgave. Maar als je de blijdschap en verbazing op het gezicht van je vriend, vriendin of familielid ziet, weet je dat het het waard was! Hoe bereid je een geweldige verrassing voor?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Verjaardagsverrassing voorbereiden op de dag zelf

verjaardagsverrassing voorbereiden

Je wilt dat de jarige zich speciaal voelt op zijn of haar verjaardag. Dat bijzondere verjaardagsgevoel kun je op veel manieren bereiken, en veelal zijn het juist de kleine dingen. Een toetje of taartje met sterretjes. Oh zo feestelijk en wie wordt er niet kinderlijk blij van? Het trekt de aandacht en iedereen ziet dat dat jarige job jarig is! Ook zingende mensen, heel veel kaartjes en op de wenken bediend worden zorgen voor een bijzonder gevoel. De jarige hoeft vandaag toch niet zelf een drankje te halen? Juist door dingen anders te doen dan anders, maak je van een verjaardag een bijzondere dag.

Op een verjaardag staan we stil bij het leven. De jarige is een jaar ouder. Welke leuke momenten zijn er het afgelopen jaar gepasseerd? Wat heeft de jarige bereikt en welke gekke dingen heeft hij gezegd? Zet de jarige in de spotlight! Het is leuk om daar foto’s bij te gebruiken of een kort filmpje (eventueel een slideshow van foto’s) in elkaar te knutselen. Met een grappig muziekje natuurlijk.

Een verrassing voor een verjaardag, en na afloop

Een verjaardag is een leuke dag. Maar ook een drukke dag. De jarige job krijgt volop aandacht, kaartjes, taartjes en zoenen. De dag is zo druk, dat hij voorbij vliegt. Het is dus extra leuk als jij een verjaardagsverrassing kunt voorbereiden waar de jarige ook op een later moment nog wat aan heeft. Als hij of zij de volgende dag wakker wordt, weet hij dat het nog niet voorbij is, maar dat hij/zij nog iets tegoed heeft. Een heel leuk vooruitzicht voor tijdens het nagenieten van de verjaardag zelf.

Verjaardagsverrassing voorbereiden voor een later moment

Met welk verjaardagscadeau voor een later moment doe jij de jarige echt een plezier? Jij kent de jarige als geen ander en weet dus waar hij/zij van houdt. Denk aan belevenissen en ervaringen. Wat hebben jullie samen al gedaan en wat heeft hij/zij wel eens genoemd, maar nog nooit gedaan? Een verjaardagsverrassing voor een later moment voorbereiden, kan bestaan uit het kopen van kaartjes of het maken van een reservering voor een later moment. Leg het moment niet te ver in de toekomst vast, dat is weer niet goed voor de voorpret!
Dit zijn leuke verjaardagscadeaus voor een dagje weg of uitstapje:

  • Concertkaartjes
  • Saunabon
  • Efteling tickets
  • Ticket voor een verrassingsreis (bijvoorbeeld via srprsme)
  • Een tent of slaapzak, omdat jullie een weekend gaan kamperen

Ga je voor een cadeaubon? Zorg dan dat je iets specifieks belooft. Hoe vager het vooruitzicht, hoe minder voorpret er is! Geef dus niet ‘een dinerbon’ of ‘een bon voor een dagje uit’ maar bijvoorbeeld: ‘Efteling-kaartjes en op de terugweg eten bij de Chinees’. Zo weet de jarige precies waar hij of zij zich op mag verheugen! Leg ook zo snel mogelijk een datum vast, zodat de voorpret nog groter wordt.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *