Welke cadeaus voor mijn verjaardag vragen?

Dit bericht delen:

Het is alweer bijna zo ver: je verjaardag staat voor de deur! Hartstikke leuk, want nu mag je een feestje geven. Alleen, je gasten vragen je nu wat je wilt hebben. En daar komt de jaarlijks terugkerende vraag weer: welke cadeaus moet ik voor mijn verjaardag vragen?

Ga in huis op zoek naar mogelijke cadeaus die je voor je verjaardag kunt vragen

cadeaus voor je verjaardag

Loop eens een rondje door je huis, en dan vooral langs de plekken waar je veel tijd doorbrengt. Wat doe je daar zoal? Is het koken? Is het lezen? Of misschien Netflixen op de bank? Misschien kun je een cadeau voor je verjaardag vragen dat bij die bezigheid past. Denk eens aan een nieuwe knoflookpers, wijnglazen, een borrelplankje, een boek of juist een betere ledlamp om bij te lezen. Veel spullen heb je misschien al, maar zijn ze ook mooi en functioneel? Dit is het moment om je oude theedoeken te (laten) vervangen door mooiere! Als je goed kijkt, zul je zien dat je in huis genoeg cadeau-inspiratie vindt. En vergeet ook je auto niet, want als je daar veel tijd doorbrengt is bijvoorbeeld een autoparfum of een reisbeker een hartstikke leuk cadeau.

Deze cadeaus kun je altijd voor je verjaardag vragen

Heb je nog niet genoeg ideeën of krijg je echt veel cadeaus (lucky you!)? Dan kun je je verlanglijstje aanvullen met cadeaus waar je altijd blij van wordt of cadeaus die nuttig zijn. Beter een nuttig, maar iets minder spannend cadeau, dan een random rommeltje dat in een kast eindigt.

  • Bloemen of een plant
  • Een (proef)abonnement op een tijdschrift
  • Bad- en doucheproducten
  • Luxe voedingsmiddelen, zoals een bijzondere kaas of een dure fles olijfolie
  • Drank

Tip: houd cadeaus voor je verlanglijstje het hele jaar bij

Voor dit jaar is het misschien al te laat, maar volgend jaar ben je weer jarig. Op momenten dat je helemaal niks cadeau krijgt, kun je vaak wél dingen bedenken die je wilt hebben. Schrijf die dan direct op, bijvoorbeeld in de notitie-app op je telefoon. Zodra je dan de vraag krijgt welke cadeaus je voor je verjaardag wilt hebben, pak je het lijstje er gewoon bij. Ook met kerstmis of sinterklaas is het handig om vast wat ideeën bij de hand te hebben. Een extra tip is om op verjaardagen van anderen eens goed op te letten wat zij cadeau krijgen. Zie je iets wat je ook zou willen hebben? Noteer het gelijk op je lijstje!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *